Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΙΠΠΟΥ
Εικόνα5.png
Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΙΠΠΟΥ|Online Escape Room |
01.png

Για όσους λατρεύετε να λύνετε γρίφους, σας αρέσουν οι ιστορίες μυστηρίου, και είστε fan των escape room, η Urban Game Project δημιούργησε ένα νέο πρωτότυπο παιχνίδι,

το οποίο μπορείτε να απολαύσετε από την άνεση του σπιτιού σας.

 «Η Δολοφονία του Χρύσιππου» είναι το νέο ελληνικό online escape room & detective movie game, το οποίο με κινηματογραφική αισθητική θα «μετατρέψει» το δωμάτιό σου σε δωμάτιο απόδρασης!

ESCAPE ROOM WEB GAME.png
 
3131.png
z1.png
A23232.png

H βασική αποστολή είναι, ως «Ντετέκτιβ» στην Αρχαία Ελλάδα το μήνα Ελαφηβολιών του έτους 344 π.Χ., να εξιχνιάσει ο παίκτης (ή η ομάδα) το μυστήριο της δολοφονίας του Αθηναίου αριστοκράτη Χρύσιππου. Αυτό θα πρέπει να γίνει λύνοντας γρίφους, βλέποντας βίντεο με τις ανακρίσεις των υπόπτων και τα πορίσματα του ερευνητή, αλλά και ακούγοντας ηχητικά αποσπάσματα με κρίσιμες πληροφορίες για την ιστορία και τους χαρακτήρες.

 
ESCAPE ROOM.png
A23232.png

Το παιχνίδι έχει διάρκεια 344 λεπτά, χρόνος στον οποίο πρέπει να ολοκληρώσετε την έρευνα και να διαλευκάνετε την υπόθεση. Όσο περνάει η ώρα, ξεκλειδώνετε όλο και περισσότερες καταθέσεις βασικών υπόπτων, και συγκεντρώνετε όλο και περισσότερα στοιχεία, ενώ, όταν κολλήσετε, μπορείτε να κάνετε χρήση κάποιας βοήθειας. Προσοχή όμως γιατί κι αυτές είναι περιορισμένες. Εννοείται, πως έχετε τη δυνατότητα να διακόπτετε το παιχνίδι και να το συνεχίζετε όποτε θέλετε, από το αντίστοιχο σημείο, που είχατε μείνει, αφού είναι «οn demand».

5.png
88.png
Online Escape RoomGame Details
 
3131.png
3131.png

Για να παίξετε, μπαίνετε από τον υπολογιστή σας (αυτή τη στιγμή δεν υποστηρίζονται κινητά  και tablets) στο urbangame1.com, με χρήση e-ticket, που μπορείτε να προμηθευτείτε μέσω Viva.

Μπορείτε να παίξετε είτε μόνοι σας είτε και με φίλους. Όσον αφορά τη δεύτερη περίπτωση μπαίνετε όλοι στο urbangame1.com με τους αντίστοιχους κωδικούς σας και στη συνέχεια συνεργάζεστε μέσω Viber, Skype ή Messenger κλπ. για να λύσετε από κοινού την υπόθεση. Το παιχνίδι χωρίζεται σε βήματα, οπότε μπορείτε με ευκολία να βρίσκεστε όλοι στο ίδιο σημείο του παιχνιδιού, να συνεργάζεστε για να επιλύσετε τον κάθε ξεχωριστό γρίφο και να προχωράτε παράλληλα στο επόμενο βήμα.

5.png
 
ΜΦ.png
ΠΜ.png
rx.png
Εικόνα5.png
3131.png
Και σε 1000+ φυσικά σημεία πώλησης
σε όλη την Ελλάδα
ugp.png
Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΙΠΠΟΥ|Online Escape Room |
 
εναρξη.png
B.png
W.png
ΚΟ7.png
dark.png
9777.png
εναρξη.png
Εικόνα33.png
Εικόνα34.png
Εικόνα35.png
Εικόνα36.png
Online Escape Room  |  Featured on
games.png
Οροι Χρήσης   

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ & ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES 

 Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

 All Rights Reserved  ©2021 URBANGAMEPROJECT  Ι.Κ.Ε.     info@urbangameproject.com

 Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΙΠΠΟΥ
Golden_Marble_Text_Effect.png

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ